Pehea e koho ai i ka Jewelry pono

1. E koho i ke ʻano kūpono: ʻO ke ʻano o nā mea nani e hoʻoholo ai i ka leo nui o ke ʻano holoʻokoʻa.

ʻAʻole ʻōlelo ʻia e koho i nā ʻano nui a paʻakikī, kahi maʻalahi e hoʻohālikelike ai i nā poʻe.Manaʻo ʻia e koho i nā ʻano ʻano hou a me nā ʻano hou, e like me nā kūpeʻe lima i hoʻolālā ʻia, nā lei i hoʻopaʻa ʻia, a me nā kūpeʻe jade i hoʻopaʻa ʻia i nā pōʻai he nui.ʻO nā ʻano hou a me nā ʻano maʻalahi e maʻalahi i ka poʻe e lilo i māmā, ʻoliʻoli a nānā ʻōpio.

2. E koho i ka waihoʻoluʻu kūpono: ʻO nā kala ka mea ʻoluʻolu loa a me ka hopena, no laila ke koho ʻana i ke kala kūpono hiki ke hōʻemi i ka makahiki.

ʻO ke komo ʻana i nā pōhaku makamae e ʻoi aku ka ʻōpio, ʻoi aku ka maikaʻi o nā pōhaku ʻeleʻele, he aniani ke aniani a ʻoluʻolu loa ke ʻano, a ʻoi aku ka maikaʻi o ka waihoʻoluʻu a me ka momona, ʻoi aku ka nani o ka luster, e hoʻomālamalama i ka mea nāna e hoʻohana.Na ka ʻuhane e hoʻoholo i ka ʻili, ka mea e manaʻo ai ka poʻe ʻōpio a ʻōpio.

3. E hoʻolohe i ka maikaʻi: Hiki i kahi hui kūpono o nā mea nani ke pāʻani i kahi kuleana bonus, akā ʻo ka maikaʻi a me ke ʻano o nā mea nani.

Inā maikaʻi nā mea nani i ke ʻano hou a nani, akā ʻaʻole maikaʻi ka hana ʻana, ʻaʻole ʻoi aku ka maikaʻi o ka luster a i ʻole ke kala ʻula, e hoʻemi nui ʻia ia, no laila e hāʻawi maʻalahi i ka poʻe i ka manaʻo o ka nani.

4 E noʻonoʻo i ka mālama pilikino: No ka hoʻomau ʻana i ka ʻōpio, ʻo ka mea nui ka mea e loaʻa i ka mea nona ka ʻuhane maikaʻi a me ka ʻili maikaʻi, i mea e hoʻokō pono ai kekahi i kekahi.

Pono nā wāhine i ke kuleana no lākou iho a pono e mālama pono iā lākou iho a me nā mea nani.E noʻonoʻo wale inā inā he nani a palupalu ka ʻili, a hoʻohālikelike ʻia me nā mea nani, ʻoi aku ka nani a me ka ʻōpio?ʻOiaʻiʻo, pono ka mālama ʻana i nā mea nani, i hiki ke ʻālohilohi e like me ka mea hou a hoʻopuka i kahi kukui nani.

Ma waho aʻe o nā mea i luna, he mea nui ka noʻonoʻo.Ma waho kekahi a ma loko kekahi.ʻOiai ka maikaʻi o ka noʻonoʻo, hiki iā ia ke hoʻemi i ka makahiki o ke ʻano o waho, a laila hoʻomaka me nā mea nani, hiki iā ʻoe ke ʻōpio.

ʻO Foshan Topp Jewelry Co., Ltd. he mea hana ʻoihana o nā mea kūʻai kālā 925 i hana ʻia, hiki iā ia ke hana i nā lei kala 925, nā pendants a me nā kūpeʻe lima, hiki iā mākou ke hāʻawi i ka palapala huahana ma 925 kālā i nā mea kūʻai aku no ke koho.


Ka manawa hoʻouna: Sep-17-2022